bugün

entry'ler (319)

canım sözlük ne hale geldi

Senelerdir aynı muhabbet. Çekip gidin artık. iyi yazmalar

geceye bir söz bırak

Aşamam sandığım, değişmez sandığım her şey ne de güzel yerini buldu bazen çok şaşırıyorum ben bile değiştim. Her şey sonunda ait olduğu yere gidiyor yapamam sansan bile yolunu buluyor. Mükemmel bir işleyiş.

oytunkaran

Her geri gelişimde gözlerim seni arıyor. Her sene mutlaka 2 3 kere girip bakıyorum hala burda mısın diye. Sorma sebebini oytun. Belki de kavuşamamamıza. Öyle işte... hosça-kal yine.

lord marcus amoralist primses

Abi derdin ne senin defol git artık hayatımdan ya manyak mısın? 1 senede 1 sozluge giriyim diyorum hep aynı şey. Nerde bu şimdi ne bunun şu anki hesabı aloooooooo
görsel

mert güngördü

Son paylaşımına haykırarak güldüğüm instagram fenomeni. https://www.instagram.com...LhT2/?igshid=kkwvh9ris4ba

jimmy tudeski

Ablacım sen hala ölmedin mi ya alooooooo bırak git artık.

geceye not bırak

Ben böyle biri değildim diyen insanları öyle iyi anlıyorum ki. Onları öyle durumlara sokup, öyle manipülasyonlar yapıp, öyle çok psikolojisine oynuyorsunuz ki insanın bir yerden sonra kendini görmediği oluyor. insanları bir takım durumlara düşürüp geldiği hali yargılayamazsınız.

ben geldim

Ballı çöreklerim iyi geceler. Aylar yıllar sonra yine gelip bir kontrol edeyim dedim kim ölmüş kim yaşıyo. Fakat mesaj kutumdan da anlayacağım üzere hala ihtiyar yazarlar inatla burayi bırakmamış. Sozluk eskisi gibi değil cart curt bi seyler iste. 9 10 ay sonra yine gelirim bay..

yetkilibiri nickli yazarın vefatı

Arkadaşlar ben çaycı huseyin miyim neden fake ölüm haberim var?..

oytunkaran silik yesin kampanyası

Oytun giderse ben de giderim kampanyası.

ekrem bey e oy vermem için bana bir neden söyle

Beyninin demo sürümünü kullanıyosundur.

sözlük bekçisi

Günaydın ballı çöreklerim. Ben gammazınız. Ama siz kisaca kuzeyin tek sahibi guneyin kudreti baskumandan başbuğ mareşal yetkilibiri diyebilirsiniz. Saat su an 06:17 Geri dönüşüm ile birlikte ne yazik ki farkettigim bir hadise var. Burasi daha da bok bi yer olmuş. Ben de nöbet tutma kararı alip bolca gammazladim ki siz de yataklarinizda rahat rahat uyuyabilesiniz. Ilk olarak kendimden basladim. Saka saka. Sizi seviyorum.

yikanmak istemeyen cocuk

Sabahtan beri anlamaya calışıyorum kim oldugunu. Kızların merici, erkeklerin korkulu ruyasi, kuzeyin tek sahibi, guneyin kudreti, kizgin güllerin üstüne düşmüş dolunay olan tibb degil mi bu??

Edit: olum aylardir yokum hic mi bi sey degismedi? Niye eksiliyosunuz. Hala mi sevmiyosunuz bu çocuğu ahhzabgxhx.

youtuber olmak için gerekenler

Duzeltme:
-----youtuber olmak için gerekmeyenler----
(bkz: beyin)

yetkiliibiri

Bir onceki entrynin sahibi olan yazarın yetkilibiriyle derdi ne bilmiyorum ama yetkiliyi tanırım, iyi kızdır. Bunlarin iftira hatta cekememezlik olduğunu düşünüyorum. Kuvvetle muhtemel yetkilinin geri dönüşünü kıskanmış olmalı.

T: sevdiğim, eskilerden bir yazar. Belki de yazmaz. Keyfine gore

anın görüntüsü

görsel
No dm X

joseph shomolo kuschca

Vaktiyle istanbulda yaptığım zirveye 1 adet böbreğini çalmak üzere davet ettigim ama melek yüzüme kanmayıp gelmeyi reddeden yazar. Surekli nickaltima bi sey yazıp eksilenmekten de zevk alıyor gibi. Eski hesapta rekoru 134 idi. Zor günlerdi. Neyse, en kisa zamanda fal bakacakmis. Iyi yazmalar.

online her yazara nick altı giriyoruz kampanyası

görsel
Saka. Gereksiz. 10 tl verirseniz kufur yazarım ama.

sözlükte erkek gibi takılan kız

Kiz gibi takilan erkekler var bi de. Yani öyleymiş. Bi arkadas söyledi bana da

sözlük kızlarının elleri

görsel